FC Volendam - Ajax live op tv (Eredivisie)

FC Volendam - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zaterdag 8 oktober spelen Ajax en FC Volendam in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Kras Stadion in Volendam. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Volendam - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Alfred Schreuder staat onder flinke druk van de publieke opinie: na het puntverlies tegen Go Ahead Eagles en de treurige nederlaag in de Champions League tegen het Italiaanse Napoli zijn de fans van de regerend landskampioen absoluut niet blij. Voornamelijk routiniers Blind en Tadic komen steeds vaker onder een vergrootglas te liggen. Kunnen de Amsterdammers de kater wegspoelen met een klinkende overwinning?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Volendam - Ajax is zaterdag 8 oktober om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV