PSV - FC Zürich live op tv en online (Europa League)

PSV - FC Zürich live op tv en online (Europa League)
Eindhovenaren gaan opnieuw voor overwinning

Sport :

Direct na de wedstrijd Feyenoord - FC Midtjylland gaat de Europa League-avond op Veronica door met PSV - FC Zürich, in Groep A van het tweede Europese toernooi. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Zürich

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Riante zege
PSV zal FC Zürich vol zelfvertrouwen ontvangen in het Philips Stadion, want de uitwedstrijd van vorige week was een succes voor de Eindhovenaren. In Zwitserland werd met maar liefst 1-5 gewonnen. Trainer Ruud van Nistelrooij gunde Yorbe Vertessen een basisplaats, die dat vertrouwen terugbetaalde met twee treffers. Ook Cody Gakpo scoorde twee keer; Xavi Simons maakte de vijfde treffer.

Groep A
PSV kan goede zaken doen met het oog op overwintering in de Europa League. Ze hebben pas twee wedstrijden gespeeld, maar kunnen bij winst een voorsprong van drie punten op FK Bodø/Glimt pakken. Daarbij dient wel aangetekend te worden dat PSV nog twee keer tegen het ijzersterke Arsenal moet spelen, dus ze kunnen de punten goed gebruiken.

De wedstrijd PSV - FC Zürich is donderdag 13 oktober om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV