Dinsdag in Khalid & Sophie: kickboksers over het einde van Badr Hari's carrière

Dinsdag in Khalid & Sophie: kickboksers over het einde van Badr Hari's carrière
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 11 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 11 oktober

  • Samen met Tanja Jess en Alex Ploeg nemen we het nieuws van de dag door. Zij zijn ons duo van dienst vanavond.

  • Suzanna Jansens debuut, ‘Het Pauperparadijs’, was een groot succes. In haar nieuwe boek ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’ beschrijft ze het leven van haar eigen moeder.

  • Badr Hari verloor dit weekend voor de zevende keer op rij een wedstrijd. Daarna vertelde hij dat hij overweegt te stoppen met vechten. Aan tafel vanavond kickboksers Imad Hadar, Tyjani Beztati en Ilias Ennahachi, die allemaal tegen Hari opkijken.

  • Een schok gaat door de adoptiewereld. ‘Spoorloos’ ligt onder vuur - uit een scoop van Kees van der Spek is gebleken dat het programma meerdere geadopteerden gekoppeld heeft aan de verkeerde familie. Over de gevolgen van dit nieuws praten we vanavond.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV