Woensdag in Jinek: Armin van Buuren over ADE, Danny Ghosen over WK en meer

Woensdag in Jinek: Armin van Buuren over ADE, Danny Ghosen over WK en meer
Dit zijn de gasten van woensdag 19 oktober

Kijktip :

Na de fantastische kijkcijfers met Glennis Grace aan tafel moet Jinek de kijkers aan zich proberen te binden met deze aflevering. Dit zijn de gasten van woensdag 19 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Jinek - woensdag 19 oktober

  • De politie is nog steeds op zoek naar de 10-jarige Hebe en haar begeleider Sanne.Robbert Miedema van het Veteranen Search Team zoekt mee en vertelt vanavond waar het speciale zoekteam op let.
  • ADE, het grootste dance-evenement ter wereld, wordt vandaag afgetrapt in Amsterdam. En wie daar al tien jaar pompende beats draait en bovendien al 20 jaar in de top 5 beste dj's wereldwijd staat? Trance-legende van eigen bodem: Armin van Buuren!
  • haver-, soja- en amandelmelk vliegen ons om de oren in ieder hip koffietentje. Maar als het aan Jaap Korteweg ligt drinken we binnenkort gewoon weer échte koeienmelk, maar dan niet gemaakt door koeien. Na zijn jarenlange strijd tegen de vleesindustrie vertelt hij vanavond hoe hij de zuivelindustrie op zijn kop gaat zetten.
  • Het kabinet stuurt, tegen de wil van de Tweede Kamer in, toch een delegatie naar het WK voetbal in Qatar. We bespreken de situatie met Floor Bremer, Danny Ghosen en Sjoerd Mossou.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's