Zaterdag bij Humberto: Eighties-connaisseur Edwin Evers over comeback 80’s sound

Zaterdag bij Humberto: Eighties-connaisseur Edwin Evers over comeback 80’s sound
Dit zijn de gasten van zaterdag 22 oktober

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zaterdag zijn onder meer Edwin Evers, Arjan Dwarshuis en Lennard Jan Geerts te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 22 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zaterdag 22 oktober

  • De 80’s sound is weer helemaal terug van weggeweest! Eighties-connaisseur Edwin Evers schuift vanavond bij Humberto aan een geeft met behulp van zijn eigen drumcomputer een klein college over hoe de herkenbare sound uit de tachtiger jaren geproduceerd wordt.

  • Ze zijn allebei presentatrice en, zoals hun achternaam al menigeen deed vermoeden, ze zijn ook nog zusjes! Met Merel Westrik en Kirsten Westrik gingen wij in de rubriek 'Back Home' terug naar hun ouderlijk huis in Westzaan. Vanavond zijn ze te gast.

  • Vogelkoning Arjan Dwarshuis zag ‘m ooit al in China, maar vandaag dook de zeer zeldzame geelbrauwgors plotseling op in Drenthe. Hij vertelt vanavond wat dit vogeltje nou zo bijzonder maakt.

  • We hebben een live-verbinding met verslaggever Lennard Jan Geerts die ons vanaf Terschelling op de hoogte brengt van het laatste nieuws rond het bootdrama van gisteren waarbij meerdere mensen om het leven kwamen.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV