FK Bodø/Glimt - PSV live op tv en online (Europa League)

FK Bodø/Glimt - PSV live op tv en online (Europa League)
Eindhovenaren zijn al door naar volgende ronde

Sport :

Direct na het cruciale duel Feyenoord - Lazio Roma gaat de Europa League-avond op donderdag 3 november verder met het iets minder spannende Bodø/Glimt - PSV, in Groep A. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FK Bodø/Glimt - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwintering
PSV heeft overwintering in de Europa League vorige week veiliggesteld met een knappe 2-0 overwinning op Arsenal in het eigen Philips Stadion - hoewel de Engelsen wel met een veredelde B-ploeg aantraden. Niettemin was het een prima zege op de koploper van de Premier League, die tot stand kwam dankzij treffers van Joey Veerman en Luuk de Jong.

Stand
Daarmee heeft PSV zijn plaats in de volgende ronde van de Europa League binnen. De Eindhovenaren staan in Groep A op de tweede plaats, met tien punten uit vijf wedstrijden. Arsenal gaat aan kop met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Groepswinst is dus nog mogelijk, maar dan moet PSV wel winnen en mag Arsenal dat juist niet doen.

De wedstrijd FK Bodø/Glimt - PSV is donderdag 3 november om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV