Evil seizoen 1 vanaf vrijdag 11 november te zien op SBS9

Evil seizoen 1 vanaf vrijdag 11 november te zien op SBS9
Met Neerlands trots Katja Herbers

Kijktip :

Vrijdag (11 november) gaat de populaire Amerikaanse thrillerserie Evil van start op SBS9. Elke vrijdagavond kun je vanaf 20.30 uur genieten van een dubbele aflevering van deze bloedstollend spannende serie met een Nederlands tintje. De serie was eerder ook al te zien op Net5.

Psycholoog
De katholieke kerk huurt forensisch psycholoog Kristen Bouchard in om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door de duivel of slechts een psychopaat is. Kristen ontdekt dat ze aanleg heeft voor het werk en komt permanent in het team terecht samen met priester in spe David Acosta en aannemer Ben Shakir.

Katja Herbers
Het Nederlandse tintje aan deze serie is de hoofdrol. Die wordt namelijk gespeeld door Katja Herbers, die hiermee haar grote doorbraak in Hollywood beleefde. Herbers was ook al te zien in de megaproductie Westworld, maar daar speelde ze een veel kleiner rolletje. Voor haar rol in Evil werd Herbers genomineerd voor meerdere prijzen.

Het eerste seizoen van Evil is vanaf vrijdag 11 november wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's