Vanavond op tv: natuurdocu Nederland onder water, tv-première Bad Boys for Life

Vanavond op tv: natuurdocu Nederland onder water, tv-première Bad Boys for Life
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 16 november

Kijktip :

Vanavond is op NPO 1 de prachtige natuurdocumentaire Nederland onder water te zien. Verder onder meer de tv-première van Bad Boys for Life op RTL 7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 16 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Restaurant Misverstand

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. Het is een feestelijke dag in het restaurant. De familieleden van de acht medewerkers komen langs en er is iemand jarig. De allerlaatste lunch wordt uitgeserveerd. Er wordt teruggekeken op een bijzondere tijd in het restaurant en er zijn vriendschappen gesloten voor het leven. De emotionele laatste dag wordt afgesloten met een grote verrassing voor de jarige medewerker.

Tv-première: Bad Boys for Life

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de tv-première van de heerlijke actiefilm Bad Boys for Life te zien, de sequel op de twee eerdere Bad Boys-films uit 1995 en 2003. Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit, is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee komen weer samen als ze ontdekken dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten, want zijn broer werd gedood door Lowrey en Burnett.

Docu: Nederland onder water

NPO 1
20:35 uur

Welke verborgen schatten heeft Nederland te bieden? Wat is er te ontdekken in de onderwaternatuur van Nederland? Welke verrassende levensvormen treffen we aan net onder de waterspiegel? In de natuurdocumentaire Nederland onder water komt een onbekende wereld tot leven. Nederland onder water gaat over het dagelijkse leven onder water, van Zuid-Limburg tot aan het Noordzeekanaal. Bijzonder zijn de fraaie close-ups waardoor zelfs de kleinste lichamelijke details scherp zichtbaar zijn.

Docu: Fotograaf Latif Al Ani - De onzichtbare schoonheid van Irak

NPO 2
22:40 uur

Vanavond is op NPO 2 de documentaire Fotograaf Latif Al Ani - De onzichtbare schoonheid van Irak te zien. Voordat oorlogen zijn vaderland in een slagveld veranderden, fotografeerde Latif Al Ani zijn land maar liefst dertig jaar lang. De afgelopen jaren reisde hij op 86-jarige leeftijd door Irak, op zoek naar de mensen en plaatsen die hij in het verleden fotografeerde. Hij deelt zijn foto's van vroeger met de huidige inwoners van het land, die niet kunnen geloven dat hun land er ooit mooi en vredig uitzag.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV