Talkshow De Oranjewinter vanaf zondag 20 november elke dag te zien op SBS6

Talkshow De Oranjewinter vanaf zondag 20 november elke dag te zien op SBS6
Praatprogramma in het teken van WK voetbal

Kijktip :

In de zomer van 2021, tijdens het EK voetbal, was De Oranjezomer een gigantisch succes. Het leidde zelfs tot het idee om met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp een dagelijkse talkshow te maken. Dit groeide uit tot Vandaag Inside. Vanaf zondag is de 'nieuwe' talkshow De Oranjewinter te zien, ter gelegenheid van het WK voetbal in Qatar.

De Oranjewinter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Lange start
De eerste uitzending begint zondag 20 november om 19.00 uur op SBS6 en vormt de extra lange aftrap van het toernooi in Qatar. Anderhalf uur lang zullen Derksen, Genee en Van der Gijp praten over het WK - waar Oranje maandag 21 november voor het eerst in actie komt. Na zondag is De Oranjewinter zeven dagen per week om 21.55 uur te zien op SBS6.

Contact met Qatar
In de studio wordt met wisselende gasten het WK besproken, maar daarnaast is ook aandacht voor de actualiteit - het format dat we inmiddels kennen van Vandaag Inside. Verder wordt er vaak geschakeld met Noa Vahle in Qatar. De dochter van Linda de Mol is samen met Joey Dekker afgereisd naar het oliestaatje om verslag te doen van de ontwikkelingen aldaar.

De Oranjewinter is vanaf zondag 20 november dagelijks te zien op SBS6. De eerste aflevering begint om 19.00 uur, daarna is de talkshow elke dag om 21.55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV