Zuid-Korea – Ghana live op tv en online (WK voetbal)

Kan Zuid-Korea opnieuw punten pakken?

Sport :

Maandag (28 november) staan de tweede wedstrijden van groep G en H op het programma. In groep G staat de verrassing van de eerste ronde in de groep, Zuid-Korea, tegenover het Afrikaanse Ghana. De wedstrijd is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Gelijkspelletje
De Zuid-Koreanen verraste in de eerste groepswedstrijd met een gelijkspel tegen de gedoodverfde nummer 2 van de poule, Uruguay. Vooral de eerste helft was erg leuk om naar te kijken, maar een goal kwam er niet. Ook de grote ster van Zuid-Korea, Heung-Min Son van de Spurs, kwam niet tot scoren. Misschien tegen Ghana wel?

Lees verder onder de video's

Ronaldo en co.
Ghana kwam in de eerste speelronde net niet naast de potentiële nummer 1 van de poule, Portugal. In de 89ste minuut maakte Osman Bukari nog de aansluitingstreffer, maar ze kwamen niet nog een keer tot scoren waardoor 3-2 de eindstand bleef.

De wedstrijd Zuid-Korea – Ghana is op maandag 28 november om 14.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.