Australië - Denemarken live op tv en online (WK voetbal)

Australië - Denemarken live op tv en online (WK voetbal)
Wie gaat door naar de knock-outfase?

Sport :

In groep D weten we dat Frankrijk in ieder geval doorgaat naar de volgende ronde, maar het tweede land dat doorgaat naar de knock-outfase is nog niet bekend. De kans is groot dat het één van de twee landen uit deze wedstrijd zal worden, maar welke van de twee? Het duel tussen Denemarken en Australië is om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Eriksen
Alle ogen zijn bij Denemarken natuurlijk gericht op Christian Eriksen en zijn teamgenoot Andreas Christensen (ook op de foto) om het elftal te dragen. Tot nu toe is het toernooi zeker niet vlekkeloos: tegen laagvlieger Tunesië kwamen de Denen niet verder dan 0-0 en van de Fransen werd ook niet gewonnen, alhoewel ze dichtbij kwamen: 1-2 door twee goals van Mbappé.

De tekst gaat verder onder deze video's

Drie punten
Aan de andere kant staat Australië, die het misschien wel beter doen dan verwacht. Door het goede spel van Mathew Ryan en de enige goal voor de Australiërs tot nu toe, die van Mitchell Duke, wonnen ze de vorige wedstrijd van Tunesië. Met 3 punten moeten ze dus wel winnen van Denemarken om door te gaan. Een gelijkspel kan ook genoeg zijn, maar dan mag Tunesië op het andere veld niet winnen.

De wedstrijd Australië - Denemarken is woensdag 30 november om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV