Canada - Marokko live op tv en online (WK voetbal)

Canada - Marokko live op tv en online (WK voetbal)
Kan Marokko België uit het toernooi wippen?

Sport :

Marokko kan donderdag (1 december) voor een daverende stunt zorgen door België op het WK uit te schakelen. Daarvoor moet wel een gunstig resultaat behaald worden tegen Canada. Het duel is om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Teleurstellend
Canada presteert op het eerste WK voetbal in 36 jaar teleurstellend. De Noord-Amerikanen speelden in hun eerste wedstrijd tegen België weliswaar uitstekend, maar verloren wel met 1-0. In het tweede duel, tegen Kroatië, kwam Canada op een 0-1 voorsprong. Uiteindelijk bleek Kroatië echter veel te sterk: 4-1. Kunnen de Canadezen hun toernooi nog enige glans geven?

Lees verder onder de video's.

Stunt in de maak?
Hoe anders is de situatie bij Marokko. Na twee duels tegen ijzersterke tegenstanders - Kroatië en België - staat de teller op vier punten en een doelsaldo van plus twee. Bij een gelijkspel is Marokko al zeker van een plek in de achtste finales, maar bij een overwinning is het feest helemaal compleet. En dat betekent dat de vice-wereldkampioen Kroatië of topland België uitgeschakeld is.

De wedstrijd Canada - Marokko is donderdag 1 december om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing is vanaf 15.20 uur te zien op NPO 1, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV