Seizoen 4 André Rieu: welcome to my world start 7 december: Rieu in coronacrisis

Seizoen 4 André Rieu: welcome to my world start 7 december: Rieu in coronacrisis
André Rieu vindt nieuwe hobby: taarten bakken

Kijktip :

Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van André Rieu: welcome to my world. Deze realityserie volgt het leven van de immens populaire violist en orkestleider uit Maastricht: André Rieu. Deze reeks start in 2020, het jaar dat zo goed begon voor Rieu maar een bizarre wending nam…

André Rieu: welcome to my world gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Lockdown voor Rieu
Voor André Rieu begon het jaar 2020 feestelijk. De orkestleider mocht met carnaval in Maastricht de Zaate Herremenie dirigeren, het dronken harmonie-orkest. Vlak daarna vertrok het orkest naar de VS voor een tour met onder anderen de elfjarige sopraan Emmane Beasha, winnares van America's Got Talent. Maar toen hoorde André in de pauze van het eerste concert dat de VS in lockdown zouden gaan.

André Rieu vindt naast muziek passie voor taarten
Hij moest zijn tour na amper één concert abrupt afbreken. Toen ook Nederland in lockdown ging, besloot Rieu niet bij de pakken neer te zitten maar taarten te gaan bakken, een inspirerende nieuwe hobby. En zijn fantasie zorgt ook op dit vlak voor bijzondere creaties.

Het vierde seizoen van André Rieu: welcome to my world is vanaf woensdag 7 december om 19.05 uur te zien op NPO 1, vervolgens op 8, 12, 15 en 16 december. Je kunt elke aflevering van André Rieu: welcome to my world terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV