Recensie: Reviviendo la Navidad op Netflix is Kerst vieren op z'n Mexicaans

Recensie: Reviviendo la Navidad op Netflix is Kerst vieren op z'n Mexicaans
Komedie met acteur Mauricio Ochmann

Film :

Vanaf 20 december staat de film Reviviendo la Navidad (Engelse titel: A Not So Merry Christmas) op Netflix. Hoofdpersonage Chuy haat Kerst: een echte 'grinch' dus. Een barman verkleed als goede fee betoverd Chuy met - hoe kan het ook anders - een glaasje tequila, met alle gevolgen van dien. Lees hier de filmrecensie van Reviviendo la Navidad.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Altijd Kerst
Als altijd chagrijnige Chuy wakker wordt en ondekt dat er weer een 365 dagen voorbij is. Hij is vervloekt door een fee en zal zich vanaf nu elk jaar alleen kerst herinneren.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 57% | IMDb ★ 5,3

De films Scrooged en Groundhog Day komen samen in dit weinig origineel verhaal over een vader die Kerst haat. Alle typetjes komen voorbij: een hysterische oom en tante en kibbelende ouders op weg naar het kerstdiner. Een kluchterige komedie met de Mexicaanse acteur Mauricio Ochmann in de hoofdrol, die echt wel een paar leuke momenten in huis heeft, maar je moet er wel van houden. Uiteindelijk is de boodschap belangrijk maar ook een inkoppertje: de film weet daarin zeker niet te verrassen. Wij raden dan toch de eerder genoemde klassiekers aan met Bill Murray in de hoofdrol, want die films waren wel onvergetelijk. Twee sterren.

Cast
Naast Mauricio Ochmann (What a Father!) en Ana Brenda Contreras is ook María Rojo en José Sefami te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mark Alazraki (The Marquez-Castillo Siblings).

Vanaf 20 december 2022 is de film Reviviendo la Navidad te zien op Netflix. Genre: komedie. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's