Top 10: dit zijn de meest smaakmakende (tv-)momenten van 2022

Top 10: dit zijn de meest smaakmakende (tv-)momenten van 2022
Gids.tv wenst u een mooi 2023!

Kijktip :

2022 is alweer bijna ten einde en dat betekent dat we kunnen terugkijken op de 365 dagen van 2022. Welke smaakmakende dingen zijn daarin gebeurd? Gids.tv kijkt terug en zet de 10 meest bekeken video's van dit jaar op een rij.

Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv, met onder anderen de beste films van 2022 en de beste series van 2022.

10. Shownieuws: Bram Moszkowicz valt Bart Ettekoven aan

We beginnen deze lijst met Shownieuws: Bram was zeker niet met het goede been uit bed gestapt, want ogenschijnlijk uit het niets valt hij mede-panellid Bart Ettekoven aan. Een ding is zeker: jullie smulden ervan.

9. Vandaag Inside: Johan Derksen "dreigt" met opstappen

Het is niet het enige jaar dat Johan Derksen heeft gedreigd met opstappen, maar dit keer is het toch echt een geintje. Nadat de mannen miste in de kerstpromo, grapte de mannen dat het niet langer meer kon

8. VI Vandaag: Is Vladimir Poetin ziek?

Ook de voorganger van Vandaag Inside, namelijk VI Vandaag, staat in deze lijst. Met Wierd Duk gaat het namelijk over een eventuele ziekte van Vladimir Poetin, de president van Rusland die veel in het nieuws was omdat hij een oorlog startte tegen Oekraïne.

7. HLF8: Dominee Gremdaat en Anouar Diba in discussie over homohaat

HLF8 dan, waar dominee Gremdaat not amused was met de andere tafelgast, Anouar Diba. Volgens het typetje van Paul Haenen komt 'homohaat bij Diba vandaan'. Wat volgt is een felle discussie.

6. GLORY: Badr Hari kondigt afscheid aan

De laatste partij van Badr Hari in zijn GLORY carrière (tenminste: zo lijkt het) kon ook op veel interesse rekenen bij Gids.tv. Hari won hem overigens niet.

5. Laatste weerbericht van Piet Paulusma

2022 was ook het jaar dat we afscheid moesten nemen van de meest populaire weerman die ons land ooit gekend heeft: Piet Paulusma. Zijn laatste weerbericht werd massaal bekeken.

4. Jinek: Nick & Simon breken

Waar we ook afscheid van moesten nemen was het zangduo Nick & Simon. De uitzending van Eva Jinek kreeg veel kritiek te verduren.

3. Maxima steelt zonder make-up show in Tanzania

Koningin Maxima was in 2022 een van de meest populaire personen bij Gids.tv, maar haar make-uploze verschijning in Tanzania maakte opvallend veel indruk.

2. Rayan zit vast in de put

Misschien waren jullie het alweer vergeten, maar dit heftige moment was zeer indrukwekkend dit jaar. Rayan overleeft het indicent helaas niet

1. Lil' Kleine en het "deurincident"

De BN'er die dit jaar op de meeste aandacht van onze bezoekers kon rekenen was Lil' Kleine. Het zogenaamde "deurincident", die op beelden van Yvonne Coldeweijer te zien was, werd meer dan een miljoen keer bekeken.

Actuele video's

Meer actuele video's