Zaterdag in Renze: Angela de Jong over clash met Derksen en Sanne Wallis de Vries over Beatrix

Zaterdag in Renze: Angela de Jong over clash met Derksen en Sanne Wallis de Vries over Beatrix
De gasten van Renze op Zaterdag 28 januari

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze winter de weekendtalkshow op RTL 4. Zaterdag 28 januari zijn er weer vier spraakmakende gasten aanwezig bij Renze.

Anne Kervers was bij de klimaat demonstratie op de A12, en komt samen met advocaat Willem Jebbink hierover praten. Beatrix wordt aankomende dinsdag 85, Sanne Wallis de Vries komt dit alvast vieren vanavond in Renze. Peter Lusse gaat 30 jaar na VVHL het theater in en komt hier over vertellen. De laatste gast Angela de Jong reageert op de clash met Johan Derksen. Dit zijn de gasten van Renze op Zaterdag 28 januari.

Gasten in Renze - zaterdag 28 januari

  • Anne Kervers van Extincion Rebellion was aanwezig bij de klimaatdemonstratie van 28 januari. Waarbij de A12 werd bezet door klimaatactivisten.
  • Willem Jebbink is advocaat van een aantal klimaatactivisten. Hij komt de klimaatdemonstratie van deze zaterdag bespreken.
  • Cabetier en actrice Sanne Wallis de Vries bestuurde jaren ieder gelaatstrekje van onze voormalige koning Beatrix. Aanstaande dinsdag wordt Beatrix 85, Sanne komt hier vanavond over vertellen.
  • Acteur en alleskunner Peter Lusse werd razendpopulair in de comedyserie Vrienden voor het Leven. Nu gaat hij na 30 jaar VVHL het theater in.
  • De meest gevreesde tv-columist Angela de Jong schrijft over de mooiste en spraakmakende televisie-tips. Zij lag afgelopen week in clash met Johan Derksen.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV