Nieuwe talkshow Margriet van der Linden heet M

Nieuwe talkshow Margriet van der Linden heet M
M vervangt DWDD met een vrolijk, zomers tintje

Nieuws :

Margriet van der Linden heeft zaterdag onthuld dat haar zomerse talkshow, die DWDD in het voorjaar en in de zomer gaat vervangen, de naam M krijgt. Ze kwam op die naam doordat mensen in het buitenland haar al jaren 'M' noemen.

Dat vertelt Van Der Linden in het AD. M moet een vrolijke tintje krijgen. "Het is een combinatie van hoog en laag, kleine dingen groot maken, grote dingen kleiner, daar houd ik van", zo stelt de nieuwe talkshowpresentatrice, die de laatste tijd vooral bekend is als presentatrice van MolTalk.

Het logo van de talkshow M.

Komkommertijd
Van Der Linden moet niets hebben van de term 'komkommertijd'. Volgens haar is er ook in de zomermaanden genoeg te bespreken. "De zomer is wat dat betreft juist de tijd voor andersoortige gesprekken, waarbij ik me niet wil laten hinderen door een verouderd idee dat alles eindeloos stilligt", zo denkt ze. "Het andere zit vooral in de toon en kleur die ik met me meebreng en de kleinere en grotere keuzes die wij met elkaar op alle vlakken hebben gemaakt en nog gaan maken. En had ik al vrolijk gezegd?"

Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX.

Tijd voor MAX
De voorbereidingstijd van M duurde iets langer dan gepland. Hierdoor zendt Omroep MAX-talkshow Tijd voor MAX niet vier, maar zes weken uit op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Margtiet van der Linden begint op 14 mei met haar allereerste talkshowuitzending. "Wat heb ik er zin in om het te kunnen laten zien!"

M is vanaf 14 mei elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talkshow Margriet van der Linden heet M of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: de wereld draait door, dwdd, m, margriet van der linden, martine van os, sybrand niessen, tijd voor max


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV