Woensdag bij Khalid & Sophie: Waylon over de nalatenschap van Hazes

Woensdag bij Khalid & Sophie: Waylon over de nalatenschap van Hazes
De gasten van woensdag 1 februari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Dit zijn de gasten die woensdag langskomen bij Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie - woensdag 1 februari

  • Het duo van dienst is Roos Moggré en Roué Verveer. Met hen wordt het nieuws van de dag besproken.

  • Iedereen kan ‘Kleine jongen’, ‘Zij gelooft in mij’ en ‘Bloed, zweet en tranen’ meezingen, maar André Hazes is nog zo veel meer. Hij is bepalend geweest voor de Nederlandse muziekcultuur. Met Waylon bespreken we de nalatenschap van Hazes.

  • Morgen vindt er een groot klimaatdebat plaats in de Tweede Kamer. De inzet van GroenLinks: een einde aan fossiele subsidies. De partij dient een wetswijziging in om 5 fossiele subsidies per direct stop te zetten. GroenLinks-voorman Jesse Klaver schuift aan.

  • Vier mannen zijn in 2004 veroordeeld voor de moord op pompbediende Micelle Mooij in Warnsveld. Dat lijkt nu een gerechtelijke dwaling te zijn. Te gast Joost van Wijk, maker van de serie ‘De pompmoord’, advocaat Paul Acda en de dochter van een veroordeelde, Jänis van Haut.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV