Vanavond op tv: start nieuw muzikaal spelprogramma De NIX Factor

Vanavond op tv: start nieuw muzikaal spelprogramma De NIX Factor
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 februari

Kijktip :

Op SBS 6 start vanavond een nieuw format van een muzikale spelshow: De NIX Factor. De kandidaten kunnen juist helemaal niet zingen. Oordopjes aangeraden... Voor de Wie is de Mol fans staat weer een spannende aflevering op het programma. Liever een goede film aan het begin van de avond? De superheldenfilm uit 1992 Batman Returns blijft een aanrader. Voetballiefhebbers kunnen op ESPN naar het duel Feyenoord - AZ kijken, respectievelijk de koploper en nummer twee van de Eredivisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Superheldenfilm: Batman Returns

Paramount Network
20:00 uur

De psychopatische Penguin probeert een enorme metropool te verwoesten en alleen Batman kan een enorme chaos voorkomen. De Dark Knight heeft mogelijk zijn gelijke gevonden in de dodelijk lenige Catwoman - maar is deze geklauwde vrouw vriend of vijand?

Bekijk hier de trailer.

Wie is de Mol?: afspraak met de Mol

NPO 1
20:29 uur

Er zijn nog vier kandidaten en een Mol in het spel na het afvallen van Nabil in de vorige aflevering. Na een bloedstollend spannende eliminatie kwam Soy als laatste door de deur. Wie is de volgende? In de promo voor deze aflevering zagen we onder meer een opdracht met paraglides waarin het lijkt alsof Jurre iets verkeerd doet. Verder worden er drie opdrachten gedaan, waarbij de winnaar (één kandidaat) een afspraak krijgt met de Mol. We zijn nu al benieuwd hoe dat er uit gaat zien. Na het vertrek van Nabil zijn er nog vijf mogelijke Mollen. Jurre is daarvan verreweg de meest verdachte kandidaat met 27% van de verdenkingen. De rest van het veld zit dicht bij elkaar: Daniel heeft 19% van de verdenkingen. Soy, Anke en Ranomi hebben alle drie 18%.

Nieuw: De NIX Factor

SBS 6
20:30 uur

Sommige mensen kunnen nu eenmaal niet zingen: elke keer als de mond open gaat en er komen klanken uit, smeken familieleden om genade. Bij SBS6 zoeken ze die mensen nu op met de nieuwe muzikale spelshow De Nix Factor. In deze eerste aflevering nemen de muziekproducers Sunnery James en Ryan Marciano het op tegen een tweetal Radio 538-dj's, namelijk Wietze de Jager en Klaas van Eerden. Beide koppels proberen een hit te scoren met het grootste non-talent, dat is uitgezocht door het radioduo, speciaal voor de producers. Ryan en Sunnery zijn van mening dat zij met iedereen een hit kunnen scoren en dat het talent voor zingen daar niets mee te maken heeft. Daarom gaan de radio-dj's op zoek naar de allerslechtste zanger(es) onder hun luisteraars. Wie verliest de weddenschap en moet een tegenprestatie doen?

Terug: Verborgen verleden

NPO 2
20:38 uur

Het nieuw seizoen van Verborgen Verleden begint met de aflevering van de gebroeders Anker. De tweeling gaat in de aflevering op zoek naar de geschiedenis en de geheimen van hun familie. Want: zien ze daarin meer liefhebbers van 'het recht' of gebeuren er andere dingen? De tweelingbroers Hans en Wim, die beiden ook advocaat zijn, gaan in deze aflevering onder meer op zoek naar het verhaal rondom de zelfdoding van hun opa en stuiten daarbij op onbekende details. Wat op dat verhaal volgt is een reis door het verleden van de familie Anker, waarin we onder meer zeevaarders, slavenkassen en een koninklijke tragedie voorbij zien komen. De aflevering is een bewogen reis vol verdriet en avontuur, waarin 'het recht' ook een rol speelt.

Live: Feyenoord - AZ (Eredivisie)

ESPN
21:00 uur

Voorbeschouwing om 19.00 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Op zaterdag 18 februari spelen Feyenoord en AZ in de tweeëntwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De Rotterdammers staan nog steeds op de koppositie en staan nu lijnrecht tegenover hun grote concurrent: AZ staat maar twee punten onder Feyenoord en bij een overwinning kunnen ze dus de koppositie grijpen. Bij een gelijkspel blijven de Rotterdammers bovenaan staan, maar Ajax kan dan wel een stuk dichterbij komen. De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Actuele video's

Meer actuele video's