FC Utrecht - Spakenburg live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

FC Utrecht - Spakenburg live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Hebben amateurs kans op kwartfinale?

Sport :

Op dinsdag 28 februari spelen FC Utrecht en Spakenburg in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar in de Galgerwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Spakenburg

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Utrecht
Er zitten nog vijf Eredivisieploegen in de kwartfinales van de KNVB Beker: naast de traditionele top-3 zijn er ook nog sc Heerenveen en FC Utrecht. De Utrechters hebben op papier de makkelijkste tegenstander in de kwartfinales, maar ja: de amateurs hebben natuurlijk de underdogrol.

Spakenburg
Zo'n underdogrol past de provinciegenoot Spakenburg over het algemeen wel. Zo wonnen tot nu toe in de KNVB Beker al van een Eredivisionist: FC Groningen werd in de tweede ronde met 2-1 verslagen. In de achtste finales werd gewonnen van Katwijk.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

FC Utrecht - Spakenburg is dinsdag 28 februari om 20.00 uur live te zien op FOX en ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's