Vanavond op tv: start Volle Zalen met Dotan en koppelsweekend in Married at First Sight

Vanavond op tv: start Volle Zalen met Dotan en koppelsweekend in Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 maart

Kijktip :

Vanavond begint op NPO 2 een nieuw seizoen van Volle Zalen, waarin Dotan in de eerste afleverig te gast is. Ook zien we in Married at First Sight het koppelsweekend, dat voor verrassende wendingen gaat zorgen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: sc Heerenveen - Feyenoord (KNVB Beker)

FOX
20:00 uur

Voorbeschouwing om 19.15 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. Op woensdag 1 maart spelen Feyenoord en sc Heerenveen in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Married At First Sight: bezoek op koppelsweekend

RTL 4
20:30 uur

Woensdag begint in Married at First Sight het veelbesproken koppelsweekend. De door de experts zorgvuldig samengestelde huwelijken zullen zichzelf nu hard tegenkomen en misschien wel door elkaar worden opgefokt. Wie daar absoluut niet op zitten te wachten zijn Cathalijne en Laura. Zij willen niet dat hun goede vibe verstoord gaat worden door de stellen met wie het minder gaat. Bijvoorbeeld door Wilfred en Francois, die onder een vergrootglas komen te liggen omdat de experts dingen te weten willen komen.

Volle Zalen: Dotan

NPO 2
20:30 uur

In het nieuwe seizoen van Volle Zalen staan weer vier gloednieuwe Nederlandse artiesten klaar om geïnterviewd te worden. Karin Bloemen, Stef Bos en Willeke van Ammelrooy staan op het programma, maar in de eerste aflevering gaat Cornald Maas op bezoek bij Dotan. Dotan Harpenau werd geboren in Jeruzalem en brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer 'Home'. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruikmaakten van nepaccounts. Daarop waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren.

Ruimteschip aarde: strijd met het water

NPO 1
20:33 uur

In de tweede aflevering van Ruimteschip Aarde zoomen André Kuipers en verteller Kim van Kooten in op de functie en de gevaren van het water voor ons prachtige kikkerlandje. In hoeverre wordt het water door de klimaatverandering nog gevaarlijker. We zien op beeld en horen van André en Kim hoe er in ons land wordt omgaan met water. Hoe dirigeert Rijkswaterstaat bijvoorbeeld ons waterstelsel?Kunnen de bevers hetzelfde eigenlijk beter? We zien ook hoe bierbrouwende hightechmonniken hun afvalwater kunnen zuiveren met de nieuwste technieken.

Horrorfilm: Jaws

Veronica
22:06 uur

Het strand van het kleine Amerikaanse eiland Amity wordt geterroriseerd door een enorme mensetende witte haai. Drie mannen proberen het monster te vangen, maar dit blijkt lastiger dan gedacht.

Actuele video's

Meer actuele video's