Overzicht tijden: Formule 1 GP van Bahrein live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Bahrein live op tv en online
Eerste GP van 2023

Sport :

Komend weekend start het nieuwe Formule 1 seizoen dan toch echt. Na een wintertest op het circuit vind de eerste grote prijs plaats op het Sakhir International Circuit. De GP van Bahrein is het hele weekend (vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart) te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2023 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Favorieten
De eerste race van het jaar betekent vaak ook dat de auto's nog kleine foutjes moeten wegwerken: hoe staat Max Verstappen er in zijn nieuwe Red Bull voor? En hoe gaat Nyck 'Rookie' de Vries het in zijn allereerste officiële F1 wedstrijd in de Alpha Tauri doen? En wat zal de concurrentie voor Max, Cheico Perez en de Red Bulls gaan worden? Keert Mercedes terug op het oude niveau of kan dit seizoen Ferrari zich weer eens meten met de rode stier?

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Tijdschema Formule 1 GP van Bahrein 2023

Vrijdag 3 maart

Zaterdag 4 maart

  • 12.30 uur: vrije training 3 (samenvatting)
  • v.a. 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 5 maart

  • v.a. 14.20 uur: voorbeschouwing race
  • 16.00 uur: race (samenvatting)

Viaplay
Dit nieuwe seizoen wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Bahrein is op zondag 5 maart om 16.00 uur bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 3 maart zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien.Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's