Vanavond op tv: Eerste deel finale Wie is de Mol?, Lilianne Ploumen in Verborgen Verleden en meer

Vanavond op tv: Eerste deel finale Wie is de Mol?, Lilianne Ploumen in Verborgen Verleden en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 maart

Kijktip :

Vanavond staat er uiteraard een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? op het programma met in het eerste deel van de finale nog vier deelnemers. Tegelijkertijd is er een aflevering van Verborgen Verleden te zien op NPO 2, waarin Lilianne Ploumen een duik neemt in haar verleden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadfilm: Argo

Paramount Network
19:58 uur

In deze film, naar een waargebeurd verhaal, volgen we Tony Mendez, 'exfiltratiespecialist' van de CIA en meester in vermomming, die in 1979 een groepje Amerikaanse diplomaten probeert te redden die zich verborgen houden in Teheran.

Wie is de Mol?: wie wordt de laatste afvaller?

NPO 1
20:28 uur

Normaliter zitten er in de op één na laatste aflevering maar drie kandidaten - twee kandidaten en een Mol, eigenlijk - in het spel, maar als we één ding weten, is dat dit seizoen geen normaal seizoen is. Dus aan het begin van deze aflevering zitten er nog gewoon vier kandidaten in het spel. Van wie we in ieder geval weten dat hij de finale gaat halen: Jurre Geluk. Hij heeft in de vorige aflevering een vrijstelling gehaald en hij zal er in de live finale in ieder geval bij zijn. Of de 56% van de Nederlanders die hem verdenken ook gelijk hebben? Dat zien we in deze aflevering nog niet.

Verborgen verleden: Lilianne Ploumen

NPO 2
20:38 uur

In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat Lilianne Ploumen centraal. De voormalig PvdA-partijleider, minister en inmiddels adviseur bij Bureau Clara Wichmann kijkt graag naar de toekomst, maar is ook geïnteresseerd in haar eigen verleden. Ploumen denkt vaak terug aan een van de uitspraken die haar moeder wel vaker deed: 'Je bent niet meer, maar ook zeker niet minder dan een ander'. De dochter van de melkboer nam dat haar hele leven mee. Op haar reis in de familiegeschiedenis ontmoet Lilianne onafhankelijke, hardwerkende vrouwen, die ditzelfde motto dragen.

Start: The Dark Heart

NPO 3
20:41 uur

Vanaf zaterdag is de nieuwe Zweedse 'detective' The Dark Heart te zien op NPO 3. De zaak die in deze serie wordt verteld is een waargebeurde zaak, die in 2012 voor veel ophef zorgde in het Scandinavische land. In de eerste aflevering volgen we Sanna, de dochter van bosbouwer en grootgrondbezitter Bengt Ljungqvist en is verliefd op Marcus, de zoon van een arme familie die al jaren een conflict heeft met Bengt. De spanningen lopen steeds hoger op.

Actuele video's

Meer actuele video's