Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol" (RTL Boulevard)

Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol" (RTL Boulevard)

Zondag 26 februari 2023 om 20:59

Het spannende Wie is de Mol nadert zijn ontknoping. Ruim 2,5 miljoen kijkers zagen afgelopen zaterdag dat de vier overgebleven kandidaten zonder scherm door mochten naar aflevering 9. In RTL Boulevard spreken voormalig kandidaat Patrick Martens en oud-mol Thomas Cammaert zich uit over hun beider hoofdverdachte Jurre Geluk. Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Aran Bade</em> weet het zeker: &quot;<em>Jurre</em> is de Mol&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Het spannende Wie is de Mol nadert zijn ontknoping. Ruim 2,5 miljoen kijkers zagen afgelopen zaterdag dat de vier overgebleven kandidaten zonder scherm door mochten naar aflevering 9. In RTL Boulevard spreken voormalig kandidaat Patrick Martens en oud-mol Thomas Cammaert zich uit over hun beider hoofdverdachte Jurre Geluk. Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol Bekijk deze video » Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Aran Bade weet het zeker: "Jurre is de Mol" (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's