Spakenburg - PSV live op tv (halve finale KNVB Beker)

Spakenburg - PSV live op tv (halve finale KNVB Beker)
Gaan de amateurs opnieuw verrassen?

Sport :

Op dinsdag 4 april spelen PSV en Spakenburg in de halve finale van de KNVB Beker tegen elkaar op het Sportpark De Westmaat. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten Spakenburg - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV zal na de overwinning in Nijmegen en het puntverlies van Ajax in Deventer gewoon nog mee gaan doen om plek 2 en om een kans op het kampioenschap. Doordat de schaal ver weg lijkt en Europees overwinteren er ook niet in zat, is alleen de beker een prijs die de Eindhovenaren nog binnen kunnen hengelen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Spakenburg
Het sprookje van Spakenburg is wat de bewoners van het vissersdorp betreft zeker nog niet voorbij, maar dat het een moeilijke klus gaat worden, dat is zeker. Spakenburg won in dit bekertoernooi al twee keer van een Eredivisionist: FC Groningen en FC Utrecht werden verslagen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

Spakenburg - PSV is dinsdag 4 april om 20.00 uur live te zien op FOX en ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's