AS Roma - Feyenoord live op tv en online (return kwartfinale Europa League)

AS Roma - Feyenoord live op tv en online (return kwartfinale Europa League)
Gaan Rotterdammers het afmaken in Rome?

Sport :

Na een solide overwinning in De Kuip zullen de Rotterdammers vol goede moed de eerste stappen in Rome zetten voor de return van de kwartfinale in de Europa League. Kunnen de Rotterdammers de opgebouwde voorsprong verdedigen? De return is donderdag 20 april om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AS Roma - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
In De Kuip was de opdracht van tevoren eigenlijk best wel simpel: winnen. Dat lukte, door een gemiste penalty van Lorenzo Pellegrini en de goal van Mats Wieffer in de 53ste minuut. Ze hoeven dus in de return alleen maar 'niet te verliezen'.

Dybala
Dat moeten ze dan wel doen tegen een Roma in vorm. Afgelopen zondag wonnen ze met 3-0 van Udinese en daarmee staan ze wat stabieler op de derde plaats in de Serie A. Het lijkt erop dat sterspeler Dybala weer op tijd fit is om te spelen.

De return AS Roma - Feyenoord is op donderdag 20 april om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's