Recensie: Chokehold (Boğa Boğa) over seriemoordenaar in neerwaartse spiraal op Netflix

Recensie: Chokehold (Boğa Boğa) over seriemoordenaar in neerwaartse spiraal op Netflix
Met Kıvanç Tatlıtuğ en Funda Eryiğit

Film :

Vanaf 21 april is de film Chokehold te zien op Netflix. In deze Turkse thriller stapelen de lijken zich langzaam maar zeker op. Geheimen, paranoia, schuldgevoel en geld doen de centrale relatie niet veel goed doen... Maar is er ook een weg terug? Lees hier de filmrecensie van Chokehold.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Yalin en Beyza
Een koppel Yalin en Beyza uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is.

Acteur Kivanç Tatlitug (Yalin) in de film 'Chokehold'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,9

De streamingdienst Netflix komt met een thriller- en dramafilm uit Turkije en dat is natuurlijk altijd welkom. De cast met hoofdrollen voor Kivanç Tatlitug en Funda Eryigit doen hun best om er een meeslepende ervaring van te maken, maar vooral de snelheid van de film gooit wel roet in het eten. De wurggreep, wat de titel uiteraard wel doet vermoeden, duurt lang en de film mist vaart in gebeurtenissen, plottwists en spanning. Geduld is een schone zaak dus. Wie tijd en zin heeft om van de mooie landschappen te genieten en geen haast heeft ziet geen slechte film maar héél goed wordt het ook niet. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Kivanç Tatlitug (Into the Night) en Funda Eryigit (Aden) is ook Kerem Arslanoglu (Kursun) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Onur Saylak (Wild Abandon).

Vanaf 21 april 2023 is de film Chokehold (ook bekend onder de titel Boğa Boğa) te zien op Netflix. Genre: thriller, drama. Tijdsduur: 112 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's