Maandag in Chateau Meiland: familie werkt zich kapot voor opening Code Rosé

Maandag in Chateau Meiland: familie werkt zich kapot voor opening Code Rosé
'Wijnen, wijnen, wijnen' wordt 'slopen, slopen, slopen'

Kijktip :

Afgelopen weekend is Code Rosé, het pension van de familie Meiland, opengegaan. In de aflevering van Chateau Meiland van maandag 1 mei zien we dat er nog keihard wordt gewerkt aan het pension. Heeft de familie vanaf nu de nieuwe slogan te pakken?

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Slopen
De familie Meiland gaat als een malle tekeer in het pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Waar in het verleden 'wijnen, wijnen, wijnen' de slogan was, is het nu 'slopen, slopen, slopen'. Het wijnglas is verruild voor de sloophamer. Vies van werken zijn ze niet, want als Montana moet verhuizen, laten ze het pension even achter en helpen haar om het huis schoon te maken en in te richten.

Horeca-inrichting
Er staat nog een ander uitje op de agenda, voor de broodnodige variatie, het bezoek aan een winkel die gespecialiseerd is in horeca-inrichting. De Meilandjes staan in hun kracht, als ze maar kunnen decoreren. Maar dan blijkt dat Erica en Martien niet op een lijn zitten, tot grote hilariteit van de dochters.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's