AC Milan - Internazionale live op tv en online (halve finale Champions League)

AC Milan - Internazionale live op tv en online (halve finale Champions League)
Tweemaal in hetzelfde stadion

Sport :

Het komt niet heel vaak voor dat twee grote ploegen uit Italië elkaar treffen in de (halve) finale van de grootste Europese competitie van Europa: de laatste keer was in 2003, een finale tussen AC Milan en Juventus. Nu staat een van die twee De heenwedstrijd is woensdag 10 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten AC Milan - Internazionale

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Knock-out
Voor de huidige nummer 5 van de Serie A was het voor het eerst sinds 2013-2014 weer eens raak: de knock-outfase van de Champions League werd gehaald. Dat gebeurde door zowel Tottenham Hotspur (achtste finale) als aanstaande Serie A-kampioen Napoli (kwartfinale) te verslaan.

Internazionale
Voor Internazionale was de aanloop richting de halve finale toch net wel even anders. In de groepsfase werd Barcelona verslagen en moesten ze alleen Bayern München voor zich dulden, in de knock-outfase vielen de twee Portugese topploegen Porto en Benfica ten prooi aan de Motoretta.

De heenwedstrijd AC Milan - Internazionale is op woensdag 10 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's