Uitreiking Musical Awards 2023 is maandag live te zien op NPO 1

Uitreiking Musical Awards 2023 is maandag live te zien op NPO 1
Met presentatie-duo Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg

Kijktip :

Maandag 15 mei worden voor de 21ste keer de Musical Awards uitgereikt. De rode loper wordt weer uitgerold in het Circustheater in Den Haag om het beste in musicalland te bekronen met prijzen. Welke musicalsterren mogen dit jaar een award mee naar huis nemen? Je ziet het maandagavond vanaf 20.30 uur.

Musical Awards Gala 2023 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Voorproefje
Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg presenteren dit jaar de feestelijke liveshow. Tijdens dit event zijn er optredens die een voorproefje geven op musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Zo zie je optredens van Disney’s AIDA, Les Misérables en kan er meegezongen worden met onder meer Mamma Mia! en Grease, waarvan de twee hoofdrolspelers de winnaars waren van het tv-programma Op zoek naar.

Welke musical valt in de prijzen?
Het afgelopen jaar zijn er veel grote en kleinere producties in première gegaan die zeer goed zijn ontvangen. “Het is een prachtig musicaljaar geweest”, laat presentator Frits Sissing weten. Voor de beste grote musical zijn de genomineerden Charlie and the Chocolate Factory, Disney’s AIDA, Les Misérables en The Prom. Verder maken onder anderen William Spaaij, Pia Douwes, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal en Vajèn van den Bosch kans op een prijs.

Het Musical Awards Gala 2023 is maandag 15 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je het Musical Awards Gala 2023 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's