De beste slechtste chauffeur van Nederland start woensdag bij RTL 5 met oud-winnaars

De beste slechtste chauffeur van Nederland start woensdag bij RTL 5 met oud-winnaars
Kunnen rampzalige chauffeurs toch nog wat leren?

Kijktip :

De beste slechtste chauffeur van Nederland is een spin-off van het bekende programma waarin dramatisch slechte chauffeurs strijden om de titel die je niet wil hebben. In deze serie draait het om heropvoeding van oude bekenden van De slechtste chauffeur van Nederland, van mensen met de meest dramatische (en gevaarlijke) rijstijl. De beste slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 31 mei te zien bij RTL 5.

De beste slechtste chauffeur van Nederland gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Oud-winnaars krijgen nieuwe kans
John Williams gaat samen met vier rijinstructeurs verder in een poging een aantal rampzalige chauffeurs om te turnen tot veilige weggebruikers. Vier oud-winnaars van het programma krijgen de kans om opnieuw te rijlessen. Het is de grote vraag wie er daadwerkelijk iets van opsteekt en zich een goede rijstijl eigen maakt.

Wie slaagt voor rijexamen?
Alle kandidaten worden gekoppeld aan een eigen rijinstructeur. Deze zeer ervaren instructeurs halen alles uit de kast om van de slechtste chauffeurs fatsoenlijke weggebruikers te maken. Zullen ze na een maand uiteindelijk slagen voor het Grote Rijexamen?

De beste slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 31 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De beste slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's