Gefrustreerde Slechtste Chauffeur Carlijn geeft op: "Fuck it. Klaar!" (video)

Gefrustreerde Slechtste Chauffeur Carlijn geeft op: "Fuck it. Klaar!" (video)

In een nieuwe aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland zien we Joey die levensgevaarlijk inparkeert, maar ook Carlijn botst op tegen allerlei obstakels. Ze is er helemaal klaar mee: "Fuck it. Klaar!", roept ze gefrustreerd. Bekijk het fragment hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Gefrustreerde <em>Slechtste Chauffeur</em> Carlijn geeft op: &quot;Fuck it. Klaar!&quot; (video) In een nieuwe aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland zien we Joey die levensgevaarlijk inparkeert, maar ook Carlijn botst op tegen allerlei obstakels. Ze is er helemaal klaar mee: "Fuck it. Klaar!", roept ze gefrustreerd. Bekijk het fragment hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Slechtste chauffeur van Nederland: Joey zakt, kijkt alleen naar zichzelf in spiegel Bekijk deze video » De Slechtste Chauffeur van Nederland: Joey racet vliegensvlug het parkeervak in Bekijk deze video »
TV :
Gefrustreerde Slechtste Chauffeur Carlijn geeft op: "Fuck it. Klaar!" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV