Slot talkshow Nadia vrijdag over ‘pechvogels’ van Generatie Z, volgt een tweede seizoen?

Slot talkshow Nadia vrijdag over ‘pechvogels’ van Generatie Z, volgt een tweede seizoen?
Kijkcijfers niet denderend

Kijktip :

De talkshow Nadia moest een verfrissende talkshow worden waarin het ‘gewone’ publiek aan het woord komt, zonder BN'ers deze keer. Elke aflevering stond een bepaald onderwerp centraal en vrijdag 16 juni is het alweer tijd voor de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Nadia gemist? Kijk alle uitzendingen terug via Gids.tv.

Opgroeien met pandemie en klimaatcrisis
In de slotaflevering van Nadia draait het allemaal om het onderwerp ‘Generatie Z’. Deze jongeren, die geboren zijn tussen 2000 en 2015, worden ook wel de ‘pechgeneratie’ genoemd. Ze groeien op tijdens een wereldwijde pandemie, klimaatcrisis en oorlog in Europa. Toch zijn veel ‘zoomers’ vastbesloten om het te gaan maken.

Van seks tot complottheorieën
Het is de grote vraag of dit eerste seizoen van Nadia een vervolg krijgt. Presentatrice Nadia Moussaid liet eerder weten dat ze een tweede reeks wel ziet zitten, maar de kijkcijfers zijn niet bepaald denderend. Doorgaans bungelt het programma onderaan de kijkcijferlijst met ongeveer 300.000 kijkers. In de talkshow werden de afgelopen weken allerlei onderwerpen aangesneden, van seks tot alcohol, complottheorieën en adoptie.

De talkshow Nadia is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Bron foto: VPRO/Geert Broertjes

Actuele video's

Meer actuele video's