Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Good Omens seizoen 2

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

Beautiful Disaster (6 juli)

Prime Video (film)

Dylan Sprouse en Viriginia Gardner in 'Beautiful Disaster'
Eerstejaarsstudente Abby probeert afstand te nemen van haar duistere verleden terwijl ze weerstand biedt aan haar aantrekkingskracht op ultieme charmeur en bad boy, Travis. Lees hier waar je Beautiful Disaster kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Beautiful Disaster.

Deadloch (7 juli)

Prime Video (serie, finale)

Wanneer een lokale man dood opduikt op het strand, worden twee totaal verschillende rechercheurs bij elkaar gezet om de zaak op te lossen: kieskeurige lokale senior sergeant Dulcie Collins en een ruige invaller van Darwin, senior onderzoeker Eddie Redcliffe. Samen met hun overenthousiaste junior agent Abby. Terwijl de stad zich voorbereidt op de lancering van het jaarlijkse Winterfeest moet het trio hun meningsverschillen opzij zetten en samenwerken om de moordenaar te vinden. Bekijk hier waar je Deadloch kunt streamen.

Tom Clancy's Jack Ryan (14 juli)

Prime Video (serie, finale)

John Krasinksi in 'Jack Ryan'. Bron: Prime Video
In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Bekijk hier waar je Tom Clancy's Jack Ryan kunt streamen.

The Summer I Turned Pretty, S2 (14 juli)

Prime Video (serie, wekelijks (start met 3 afleveringen))

Bron: Prime Video
Vroeger keek Belly uit naar haar terugkeer naar Cousins Beach, maar nu Conrad en Jeremiah om haar hart strijden en de kanker van Susannah is teruggekeerd, twijfelt ze of de zomer ooit weer hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis in gevaar brengt, moet Belly haar vrienden bij elkaar brengen en uitzoeken waar haar hart nu werkelijk thuishoort. Bekijk hier waar je The Summer I Turned Pretty kunt streamen.

ANTOON: ENGEL (21 juli)

Prime Video (docufilm)

Antoon in
Deze muziekdocumentaire Antoon - Engel neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Vanaf het uitverkochte Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan waaronder zijn vader en oma, hoe het toen allemaal is begonnen. Lees hier waar je ANTOON – ENGEL kunt kijken.

Lees ook onze recensie van ANTOON – ENGEL.

Invincible: Atom Eve (22 juli)

Prime Video (kortfilm)

Het tweede seizoen is in november te zien, maar de oorsprong van het nieuwe karakter Atom Eve (Gillian Jacobs). Eve is een klasgenoot van Mark Grayson, van wie Mark ontdekt dat zij eigenlijk een superheldin is in het Teen Team-rooster nadat hij zijn eigen krachten heeft verworven en zich bij het team heeft aangesloten. Bekijk hier waar je Invincible kunt streamen.

Good Omens, S2 (28 juli)

Prime Video (serie, bingen)

Michael Sheen en David Tennant in 'Good Omens' seizoen 2. Bron: Prime Video
Na het leven te hebben meegemaakt op Aarde sinds "Het Begin” en met de Apocalyps geniet het duo weer van het simpele leven onder de de normale bevolking in Soho, Londen. Totdat aartsengel Gabriel onverwacht op de stoep van Aziraphale's boekwinkel verschijnt. Terwijl Crowley argwanend is over waarom de aartsengel naar de boekwinkel is gekomen, wil Aziraphale het mysterie achter Gabriels situatie oplossen. Bekijk hier waar je Good Omens kunt streamen.

Guy Ritchie's The Covenant (28 juli)

Prime Video (film)

Jake Gyllenhal en Dar Salim in 'The Covenant'. Bron: Prime Video
Het verhaal volgt Sergeant John, die tijdens zijn laatste dienstreis in Afghanistan samenwerkt met de lokale tolk Ahmed, die zijn eigen leven riskeert om een gewonde John over kilometers afmattend terrein in veiligheid te brengen. Lees hier waar je Guy Ritchie's The Covenant kunt kijken.

Verder op Prime Video

Dog (1 juli, film) Het verhaal gaat over twee voormalige Army Rangers, Briggs (Channing Tatum) en hond Lulu. Zij reizen langs de westkust in de hoop op tijd aan te komen voor de begrafenis van een soldaat. Onderweg zal Lulu's afwijkende gedrag Briggs tot het uiterste drijven. Kijk ook de trailer.

The Horror of Dolores Roach (7 juli, serie, bingen) Dolores Roach wordt na 16 jaar vrijgelaten uit de gevangenis en keert terug naar Washington Heights. Ze herenigt zich met een oude vriend, Luis, die haar laat wonen en werken als masseuse in de kelder onder zijn winkel. Wanneer de belofte van haar nieuw gevonden stabiliteit al snel niet meer zeker is, neemt "Magic Hands" Dolores schokkende maatregelen om te overleven. Kijk ook de trailer.

De Regenboogmoorden (22 juli, docuserie) In de jaren ’90 heeft de gayscene in Nederland twee gezichten. Aan de ene kant wordt in homoclubs- en kroegen de zwaarbevochten vrijheid openlijk gevierd. Maar aan de andere kant bestaat er ook de gesloten wereld van de homo-ontmoetingsplaatsen. Hier zoeken homomannen seksueel vertier, maar ze worden er ook vaak belaagd, in elkaar geslagen en soms…zelfs vermoord.

Actuele video's

Meer actuele video's