Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Babylon en Puss in Boots: The Last Wish

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

Marcel the Shell With Shoes On (3 juli)

SkyShowtime (film)

Hoofdpersonage Marcel the Shell. Bron: A24
De berooide documentairemaker Dean trekt naar een Airbnb waar hij tot de ontdekking komt niet alleen te zijn. Op de plek leeft de zeeschelp Marcel met zijn grootmoeder Connie en hun huisdier Alan. Marcel en Connie zijn hun gemeenschap door een mysterieuze ramp kwijtgeraakt. Lees hier waar je vanaf 3 juli Marcel the Shell With Shoes On kunt kijken.

Babylon (6 juli)

SkyShowtime (film)

Bron: Paramount Pictures
Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren 1920, tijdens de overgang van stomme films naar talkies, en concentreert zich op een mix van historische en fictieve personages. Babylon toont de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het prille Hollywood. Lees hier waar je de film Babylon kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Babylon.

Puss in Boots: The Last Wish (7 juli)

SkyShowtime (film)

Bron: Universal Pictures
Puss komt tot de grote ontdekking dat zijn passie voor avontuur stilaan zijn tol eist. Reeds acht van zijn negen levens heeft hij opgebruikt. Dit kan zo niet langer, hij onderneemt een bizarre reis waarin hij op zoek gaat naar de mythische "laatste wens-ster" om al zijn vorige levens terug te krijgen. Lees hier waar je de film Puss in Boots: The Last Wish kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Puss in Boots: The Last Wish.

Eight for Silver (15 juli)

SkyShowtime (film)

Bron: Paramount
De landeigenaar Seamus Laurent vermoordt een groep zigeuners en roept hij met deze daad een duistere vloek af op zijn familie en dorp. In de volgende dagen worden de dorpelingen door hevige nachtmerries geteisterd, raakt Seamus' zoon Edward vermist en wordt het vermoorde lichaam van een jongen teruggevonden. Men vermoedt dat dit het werk is van een groot wild dier, tot de patholoog John McBride zich over de zaak ontfermt. Lees hier waar je vanaf 15 juli Eight for Silver kunt kijken.

Breaking (27 juli)

SkyShowtime (film)

John Boyega e.a. in 'Breaking'. Bron: Universal
De voormalig veteraan Brian Easley houdt zich, gescheiden van zijn vrouw en kind, op in een motel. De anders zo aardige man is wanhopig en neemt het besluit een bank te overvallen. Tijdens het voorval houdt hij gijzelaars gevangen en dreigt hij met een bom. Het nieuws lokt de politie, media en zijn gezin naar de plaats van het gebeuren. Lees hier waar je vanaf 27 juli Breaking kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

  • Ghosts of Beirut (3 juli, serie, wekelijks) Gebaseerd op een van de meest bijzondere waargebeurde spionageverhalen van onze tijd: de klopjacht op Imad Mughniyeh, het ongrijpbare terroristische meesterbrein dat zijn tegenstanders meer dan twee decennia te slim af was. Kijk ook de trailer.
  • Juan Carlos: Downfall of a King (24 juli, serie, finale) Juan Carlos I van Spanje, de Spaanse koning tot aan zijn troonsafstand in 2014, zou de geschiedenisboeken ingaan als een held, maar een decennium aan schandalen deed echter weinig goeds voor zijn reputatie en de toekomst van de monarchie. Van het per ongeluk neerschieten van zijn broer tot het witwassen van geld en corruptie: de onderste steen komt boven in deze indrukwekkende docu-serie. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's