Recensie: Hypnotic is actiethriller met Ben Affleck als de nieuwe Rasti Rostelli

Recensie: Hypnotic is actiethriller met Ben Affleck als de nieuwe Rasti Rostelli
Van de makers van Alita: Battle Angel

Film :

Vanaf 22 juni is de film Hypnotic te zien in de bioscopen. Ondanks dat wij acteur Ben Affleck best hoog hebben zitten, kunnen we helaas niet anders dan concluderen dat, in navolging op het rampzalige Gigli uit 2003, ook deze Affleck-film weer één van de minst geslaagde films van de laatste jaren is geworden. Lees hier de filmrecensie van Hypnotic.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Danny Rourke
Het verhaal gaat over detective Danny Rourke. Hij is vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden. Tijdens deze gevaarlijke zoektocht raakt hij verstrikt in een duizelingwekkend web van misdaden die de werkelijkheid overstijgen en hem doen twijfelen aan alles en iedereen in zijn omgeving.

Acteur William Fichtner (Dellrayne) in de film 'Hypnotic'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,4

Mocht je besluiten om een bioscoopkaartje te kopen voor deze productie met acteur Ben Affleck in de hoofdrol, dan kan je een mix verwachten van de films Kidnap en het 100.000 keer betere Inception, maar dan zonder de dromen. Regisseur Robert Rodriguez heeft goed gekeken naar deze voorgangers en daar de beste elementen uit gestolen. Het verhaal, dat vol onnodige plotwendingen zit, wordt zo ongeloofwaardig dat het bijna lachwekkend wordt. Bovendien heeft Ben Affleck met zijn monotome acteerwerk en slechte neptranen zichtbaar weinig zin om er wat van te maken. Gelukkig zet acteur William Fichtner nog wel een charismatische schurkenrol neer. Opmerkelijk is dat het einde aanstuurt op een Hypnotic deel 2, iets dat wat ons betreft een zeer slecht idee is. Anderhalve ster.

Cast
Naast Ben Affleck (The Flash) en Alice Braga (Queen of the South) zijn ook William Fichtner (Independence Day: Resurgence) en J. D. Pardo (Fast & Furious 9) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Robert Rodriguez (Sin City).

Vanaf 22 juni 2023 is de film Hypnotic te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: mysterie, actie, thriller. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's