Serierecensie: finaleseizoen Tom Clancy's Jack Ryan met John Krasinski in gevaarlijkste missie ooit

Serierecensie: finaleseizoen Tom Clancy's Jack Ryan met John Krasinski in gevaarlijkste missie ooit
De wereld is wéér in groot gevaar...

Film :

Vanaf 30 juni staan de eerste twee afleveringen van Tom Clancy's Jack Ryan op Prime Video. Na het hagelijke avontuur in Moskou verplaatst het verhaal in dit laatste seizoen naar onder andere Myanmar en Mexico, waar Jack Ryan begint aan een levensgevaarlijke missie op leven en dood. Lees hier de serierecensie van Tom Clancy's Jack Ryan.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De finale
In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,7

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringingen van Tom Clancy's Jack Ryan seizoen 4.

Na dertig afleveringen valt het doek voor de eigenwijze Jack Ryan - ook al vier seizoenen lang vertolkt door de uitstekende acteur John Krasinki. Jack doet altijd wat goed is voor deze wereld, maar dat doet hij op zijn manier. Nieuwe gezichten in dit laatste seizoen zijn er gek genoeg toch ook, met onder andere personage Domingo Chavez (Michael Peña) die een belangrijke rol speelt in dit laatste seizoen. Tom Clancy's Jack Ryan is ook na vier seizoenen nog een degelijke mix van actie, avontuur, drama, oorlog en politiek met een sterke cast. Dit keer staat een terroristische organisatie en een drugskartel centraal, die het systeem weer hevig onder druk zet en onze held zijn handen weer vol aan heeft. Een uitstekende misdaadserie die stopt op zijn hoogtepunt en dat is helemaal goed. Vier sterren.

Cast
In de serie speelt John Krasinki (A Quiet Place) de hoofdrol van Jack Ryan, Wendell Pierce speelt James Greer, Michael Kelly speelt Mike November en Betty Gabriel is te zien als tijdelijk CIA directeur Elizabeth Wright. Abbie Comish keert terug als Cathy Mueller. Dit seizoen zijn Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah toegevoegd aan de cast.

John Krasinski als Jack Ryan in 'Tom Clancys Jack Ryan'. Bron: Prime Vidoe

Vanaf 30 juni zijn de eerste twee afleveringen van Tom Clancy's Jack Ryan op Prime Video en elke vrijdag volgen er twee nieuwe afleveringen. Deze serie bevat 6 afleveringen. Genre: actie, drama, oorlog.

Actuele video's

Meer actuele video's