Recensie: Maggie Moore(s) is bizarre misdaadkomedie met Jon Hamm en Tina Fey

Recensie: Maggie Moore(s) is bizarre misdaadkomedie met Jon Hamm en Tina Fey
Twee lijken met dezelfde naam...

Film :

Vanaf 29 juni is de film Maggie Moore(s) te zien in de bioscopen. Een eigenzinnige en zwart-komische misdaadfilm met Mad Men-acteur Jon Hamm in de hoofdrol. Deze ijzersterke acteur in een middelmatige film met een paar aardige verrassingen. Lees hier de filmrecensie van Maggie Moore(s).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jordan Sanders
In dit verhaal wat deels op waarheid is gebaseerd staat politiechef Jordan Sanders voor een groot raadsel wanneer in één week twee vrouwenlichamen worden gevonden in zijn district. De enige link dat de twee slachtoffers met elkaar verbindt is hun naam: allebei heetten ze Maggie Moore.

Actrice Tina Fey (Rita Grace) en Jon Hamm (Jordan Sanders) in de film 'Maggie Moore(s)'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,9

Deze misdaadkomedie start waar een traditionele detectivefilm normaliter zou eindigen: al in de eerste scené is te zien wie de moordenaar is. En dat werkt goed in deze film, die een verhaal vol bizarre Amerikaanse stereotypes - van een mediageile stripper tot een dove huurmoordenaar - zit en waar het mysterie tot in de finale weet te verrassen. De acteur John Hamm blijkt geknipt voor de rol van chagrijnige, maar slimme detective. Bovendien is er chemie tussen de serieuze baas en zijn politiek incorrecte sidekick Deputy Reddy (Nick Mohammed). Hun schurende dialogen doet denken aan de beroemde buddy cop-films uit de jaren tachtig. Helaas trapt de film pas laat het gaspedaal volledig in, wat jammer is voor de snelheid van de film. Fans van Jon Hamm hebben toch een leuke tijd. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Jon Hamm (Mad Men) zijn ook Nick Mohammed (Ted Lasso), Happy Anderson (Bird Box), Tina Fey (Mean Girls), Christopher Denham (Argo) en Mary Holland (Senior Year) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mary Holland (Mad Men).

Vanaf 29 juni 2023 is de film Maggie Moore(s) te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: misdaad, komedie, mysterie. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's