B&B vol liefde, hoe is het nu met? is vrijdag te zien bij RTL 4: wie zijn nog samen?

B&B vol liefde, hoe is het nu met? is vrijdag te zien bij RTL 4: wie zijn nog samen?
Waarom wordt Art stil van gesprek met Martijn en Fenna?

Kijktip :

Voor een nieuw seizoen van B&B vol liefde begint, gaat Art Rooijakkers eerst herinneringen ophalen. Hoe is het gegaan met de kandidaten sinds hun date-avontuur en wie zijn nog bij elkaar? Je ziet het in de special B&B vol liefde: hoe is het nu met?, op vrijdag 7 juli bij RTL 4.

B&B vol liefde: hoe is het nu met? gemist? Kijk de uitzending terug via Gids.tv.

Nieuwe liefde in het buitenland
In B&B vol liefde draait het allemaal om het liefdesavontuur van B&B-eigenaren in het buitenland. Deze Nederlandse singles zouden graag een nieuwe liefde vinden maar in het buitenland en in een andere cultuur is dat lang niet altijd even makkelijk. Ze krijgen in het programma vrijgezellen over de vloer om te ontdekken of er een klik is. Deze logeerpartijtjes kunnen heel gezellig zijn of juist erg ongemakkelijk. Maar uiteindelijk is het de grote vraag wie naar huis wordt gestuurd en in wie ze een nieuwe liefde vinden. Of schiet Cupido toch mis?

Zijn Martijn en Fenna uit elkaar?
In B&B vol liefde: hoe is het nu met? gaat Rooijakkers langs bij verschillende oud-deelnemers, zoals Jacob en Debbie. Hij praat onder meer met Astrid, die na een hobbelige start met ruzies en ellende de liefde vond bij Harm Jan. Ook is in de eerste beelden te zien dat Art een gesprek heeft met Martijn, die razendsnel verliefd werd op Fenna. Maar Art wordt even stil van hun gesprek, hebben de twee er een punt achter gezet? En waarom is Petra van Hans in tranen?

De special B&B vol liefde: hoe is het nu met? is vrijdag 7 juli om 20:30 uur te zien op RTL4. Vanaf 10 juli is B&B vol liefde elke werkdag te zien bij RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's