Nieuw seizoen B&B vol liefde gaat maandag 10 juli van start op RTL 4

Nieuw seizoen B&B vol liefde gaat maandag 10 juli van start op RTL 4
Welke B&B-eigenaren vinden nieuwe liefde?

Kijktip :

Vanaf maandag 10 juli is het zover, dan kun je in B&B vol liefde zien hoe Nederlandse B&B-eigenaren in het buitenland op zoek gaan naar een nieuwe liefde. In het derde seizoen gaan acht nieuwe singles het liefdesavontuur aan.

Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023

Wie vindt de liefde?
Het gaat om acht Nederlanders die in het buitenland werken en wonen en graag hun leven zouden delen met een partner. In het buitenland is het niet altijd makkelijk om een nieuwe liefde te vinden, en daarbij runnen ze ook nog eens een eigen bed & breakfast. Ze genieten van het leven, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B vol liefde hopen ze een nieuwe liefde te vinden, daarom komen geïnteresseerde vrijgezellen logeren.

B&B-eigenaren in Thailand en Zweden
Deze keer gaan deze ondernemers het avontuur aan: Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand), Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk). Verschillende singles komen logeren om de B&B-eigenaren beter te leren kennen. Dan vinden er keuzemomenten plaats: wie worden zonder pardon naar huis gestuurd? En wie mag blijven? Wie wordt verliefd, en ziet het ook nog eens zitten om voor deze partner te emigreren?

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's