Serierecensie: Full Circle is thriller die als ware sprinter door verhaal rent

Serierecensie: Full Circle is thriller die als ware sprinter door verhaal rent
Nieuwe serie van Steven Sodenbergh

Film :

Vanaf 13 juli staan de eerste twee afleveringen van Full Circle op HBO Max. In volle vaart gaat regisseur Steven Sodenbergh, die in de filmwereld al furore maakte met Oceans Eleven (en haar vervolgen Twelve en Thirteen) en Logan Lucky, door zijn allereerste miniserie die continu blijft boeien. Lees hier onze eerste indruk van Full Circle.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een grote ontvoering
Op een dag ontvangt Sam een telefoontje dat haar zoon ontvoert is. Het onderzoek wat gestart wordt door de politie onthult vervolgens lang gekoesterde geheimen die meerdere personages en culturen in het huidige New York City met elkaar verbinden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 74% | IMDb ★ n.n.b.

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van Full Circle.

Het is niet de beste tijd voor HBO nadat de topseries Barry en Succession haar slotaflevering hebben uitgezonden: de 'zondagavondserie' The Idol werd universeel afgekraakt. Het kanaal voor topseries had dus nieuw succes nodig en dat krijgen ze met deze thriller. Drie verhaallijnen worden op zeer ingenieuze wijze aan elkaar geknoopt en de serie kijkt niet weg bij een plottwist hier en daar. Het tempo van de serie is razendsnel en je krijgt dus nauwelijks tijd om weg te kijken: bij één slok van je koffie, je pilsje of je frisje heb je alweer wat dingen gemist. Soms wil je wat meer zien van een bepaalde verhaallijn en wat minder van een ander, maar dat blijft persoonlijke smaak. 4 sterren.

Cast
Onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Claire Danes (Fleishman is in Trouble), Jim Gaffigan, Jharrel Jerome en Timothy Olyphant spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Steven Sodenbergh (Magic Mike).

Claire Danes en Timothy Olyphant in 'Full Circle'. Bron: HBO Max

Vanaf 13 juli 2023 zijn de eerste twee afleveringen van Full Circle te streamen op HBO Max. Vanaf 20 juli zijn wekelijks twee nieuwe aflevering te zien tot aan de seizoensfinale op 27 juli. Genre: drama. Totaal aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's