Recensie: ZOOP: De Reünie is nostalgische 'trip down memory lane' met sympathieke cast

Recensie: ZOOP: De Reünie is nostalgische 'trip down memory lane' met sympathieke cast
Nu te zien op Videoland

Film :

Vanaf 15 juli is de documentaire ZOOP: De Reünie te zien op Videoland. Na 20 jaar komen de rangers nog een keer samen. Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin keren terug naar waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark. De speciale aflevering van de serie - die veel mensen in hun harten gesloten hebben - is nu te zien op Videoland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ouwehands Dierenpark
Twintig jaar geleden begonnen acht piepjonge en onervaren acteurs zonder grote verwachtingen aan het avontuur van de uiteindelijk immens populaire jeugdserie ‘ZOOP’. Na drie seizoenen, 325 afleveringen en drie grote speelfilms stopte het prachtige avontuur.Nog één keer keert de originele cast terug naar de plek waar het allemaal begon.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ n.n.b

De serie Zoop was tussen 2004 en 2006 op televisie te zien en telde 325 afleveringen. De serie werd afgesloten met drie films: Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007), die honderdduizenden bezoekers naar de Nederlandse bioscopen trokken. Vooral voor de fans is dit een programma dat je niet mag missen. Hoe gaat het met de acteurs en hoe hebben ze deze bijzondere tijd beleeft? Alle belevenissen en antwoorden komen op tafel met onder andere de bizarre verhaallijn waar Elise Pardoel (Vivienne van den Assem) verliefd wordt op een aap. In januari van dit jaar bezorgde acteur Jon Karthaus de fans van Zoop al waanzinnig nieuws toen hij deelde bezig te zijn met een vierde film. Hij is namelijk bezig met een verhaallijn voor Zoop in Australië. Een gezellig weerzien met de cast van een beestachtig leuke familieserie. Drie sterren.

Cast
De hoofdrollen werden gespeeld door Jon Karthaus, Monique van der Werff, Nicolette van Dam, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Ewout Genemans. Deze serie is geregisseerd door onder andere Johan Nijenhuis en Dennis Bots.

De cast van 'ZOOP' in 2023

Vanaf 15 juli is de aflevering ZOOP: De Reünie te zien op Videoland. Genre: documentaire. Tijdsduur: 107 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's