PSV - Nottingham Forest live op tv en online (oefenduel)

PSV - Nottingham Forest live op tv en online (oefenduel)
Serieus oefenduel voor Cruijff Schaal

Sport :

PSV speelt komende zondag (30 juli) de eerste serieuze oefenwedstrijd van het seizoen tegen Premier League club Nottingham Forest. Een belangrijk duel in voorbereiding op de Johan Cruijff Schaal komende vrijdag én de voorronde wedstrijden in de Champions League. De wedstrijd is om 18.30 uur te zien op Veronica en ook online te zien via een livestream bij Gids.tv.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in het nieuwe seizoen.

Xavi Simons of Noa Lang?
Er is met de komst van Peter Bosz in Eindhoven al best een hoop veranderd: zo is Ricardo Pepi de nieuwe spits van de Eindhovenaren en is Noa Lang gekomen van Club Brugge. Xavi Simons is daarentegen teruggegaan naar Paris Saint-Germain en inmiddels opnieuw uitgeleend, nu aan RB Leipzig. De vraag die rijst: is Noa Lang een verbetering ten opzichte van Xavi Simons?

Johan Cruijff Schaal
De winnaar van de KNVB Beker mag het uiteraard aan het begin van het seizoen opnemen tegen de huidige landskampioen om de Super Cup te winnen. De tegenstander van komende vrijdag, Feyenoord, speelt ook een oefenwedstrijd op dezelfde dag tegen Benfica.

Het oefenduel PSV - Nottingham Forest is zondag 30 juli om 18.30 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De samenvatting is na de wedstrijd te zien op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's