Ik weet er alles van! Junior vanaf maandag 31 juli te zien op RTL 4

Ik weet er alles van! Junior vanaf maandag 31 juli te zien op RTL 4
Jonge kandidaten spelen voor geld

Kijktip :

Ook dit jaar kun je na het reguliere seizoen van Ik weet er alles van! kijken naar een speciale Junior-week. In deze editie van de kennisquiz laten kinderen zien welke kennis ze in huis hebben en spelen ze voor bescheiden geldbedragen. Ik weet er alles van! Junior is vanaf maandag 31 juli te zien bij RTL 4.

Ik weet er alles van! Junior gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kandidaten tussen 10 en 13 jaar
De opzet van het spel blijft hetzelfde, dat is geen verrassing want de spelshow is mateloos populair in de zomermaanden. Zes deelnemers hebben allemaal hun eigen specialisatie. Ze beantwoorden in de eerste ronde zes vragen, voor elke categorie één. Degene die dat het beste doet wordt de 'spotspeler'. Na meerdere afbeeldingenrondes volgt een laatste ronde met zeven vragen. Het grote verschil in deze editie is dat deze keer de spelers tussen de 10 en 13 jaar oud zijn.

Aanwijzen
In de slotronde krijgt de spotspeler het voordeel met twee vragen over zijn of haar specialisatie. Tot slot mag deze spotspeler andere kandidaten aanwijzen, waarvan hij of zij verwacht dat die niet goed gescoord heeft. Zo kan de speler die in de schijnwerpers staat geld van andere kandidaten afpakken. De kinderen spelen om kleinere bedragen, ook deze quiz wordt aan elkaar gepraat door Ruben Nicolai.

Ik weet er alles van! Junior is vanaf maandag 31 juli elke werkdag rond 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Ik weet er alles van! Junior terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's