Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai kan lach niet inhouden bij vraag over ‘raveteven’

Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai kan lach niet inhouden bij vraag over ‘raveteven’

Monday 25 July 2022 om 14:26

In de kennisquiz Ik weet er alles van! wordt een vraag gesteld over snoepjes met vieze namen die in de jaren ’90 erg populair waren. Ruben Nicolai wil van de kandidaten weten hoe de hondenvariant werd genoemd: hondenscheten, smuldrollen of raveteven. En de presentator kan zijn lach niet inhouden…

Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik weet er alles van!</em>: Ruben Nicolai kan lach niet inhouden bij vraag over ‘raveteven’ In de kennisquiz Ik weet er alles van! wordt een vraag gesteld over snoepjes met vieze namen die in de jaren ’90 erg populair waren. Ruben Nicolai wil van de kandidaten weten hoe de hondenvariant werd genoemd: hondenscheten, smuldrollen of raveteven. En de presentator kan zijn lach niet inhouden… Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Dilan verraadt antwoord in Ik weet er alles van! VIPS: ‘Wil je nog meer hardop zeggen?’ Bekijk deze video » Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai doet een zeer ingewikkelde dancemove Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's