Hammarby IF - FC Twente live op tv en online (return voorronde Conference League)

Hammarby IF - FC Twente live op tv en online (return voorronde Conference League)
Gaat Twente een ronde verder?

Sport :

De wedstrijd van vorige week zal waarschijnlijk niet worden herinnert vanwege de uitslag, maar vooral vanwege de rellen die na de wedstrijd plaatsvonden. FC Twente staat op pole position om door te gaan naar de volgende ronde. De return tussen FC Twente en Hammarby is donderdag 3 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Hammarby IF - FC Twente

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
De wedstrijd in de Grolsch Veste in Enschede eindigde afgelopen donderdag in een 1-0 overwinning voor de ploeg van Joseph Oosting. De enige goal van de wedstrijd kwam van Sem Steijn, die zich vanwege het vertrek van Zerrouki inmiddels tot basisspeler heeft opgewerkt.

Uitsupporters
Vanwege de rellen die in Enschede plaatsvonden vorige week neemt FC Twente geen enkel risico: er gaan geen uitsupporters mee naar Zweden. Dat was een moeilijk besluit voor de club, ook vanwege het thuisvoordeel dat nu extra zwaar zal tellen voor de Zweden.

De return Hammarby IF - FC Twente is op donderdag 3 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's