Bekijk: trainende ouders Arie Boomsma inspireren andere ouderen

Bekijk: trainende ouders Arie Boomsma inspireren andere ouderen

Dinsdag 16 mei 2023 om 16:22

Arie Boomsma heeft met video's van zijn trainende ouders een grote hit te pakken op social media. Het inspireert ouderen over de hele wereld om de ouders van Arie zo te zien bewegen. En daar zijn Arie en zijn vader erg blij mee.

Bekijk: trainende ouders <em>Arie Boomsma</em> inspireren andere ouderen Arie Boomsma heeft met video's van zijn trainende ouders een grote hit te pakken op social media. Het inspireert ouderen over de hele wereld om de ouders van Arie zo te zien bewegen. En daar zijn Arie en zijn vader erg blij mee. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Beau van Erven Dorens schreeuwt het uit bij fitnessoefeningen Arie Boomsma Bekijk deze video » Arie Boomsma adviseert 's nachts mond dicht te tapen voor een goede gezondheid (Shownieuws) Bekijk deze video » WAT doet Katja Schuurman in bed!? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: trainende ouders Arie Boomsma inspireren andere ouderen

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's