Excelsior - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

Excelsior - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in tweede speelronde

Sport :

Op zaterdag 19 augustus spelen Ajax en Excelsior in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Van Dongen en De Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Excelsior - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Maurice Steijn is aardig begonnen aan de competitie: tegen Heracles werd het vorige week 4-1 voor de Amsterdammers, waardoor een voorlopige tweede plek op de teller staat. Nu de tegenstander voor de voorronde van de Europa League ook vast staat - het Bulgaarse Ludogorets is de tegenstander - wacht de Godenzonen hun eerste serieuze test. Uiteraard hopen ze in de hoofdstad uiteraard dat er nog wat bij komt, vooral omdat het vertrek van Mohammed Kudus nog steeds in de lucht hangt.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - Ajax is zaterdag 19 augustus om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV