Finale Een Jaar Van Je Leven is vrijdag te zien bij SBS6: wie wint 846.515 euro?

Finale Een Jaar Van Je Leven is vrijdag te zien bij SBS6: wie wint 846.515 euro?
Kandidaten een jaar afgesloten van de buitenwereld

Kijktip :

Vrijdag is het tijd voor de grote finale van Een Jaar Van Je Leven. In het programma staat zo’n 846.515 euro op het spel, welke kandidaat gaat na een jaar met dit geldbedrag naar huis?

Prijzenpot
Een jaar geleden werd het startschot gegeven voor de realityserie, waarin veertig kandidaten werden opgesloten in een huis. Ze werden voor een jaar afgesloten van de buitenwereld, maar daar staat een mooie prijzenpot tegenover. Het bedrag stond in het begin op maar liefst 1 miljoen euro. Maar deze is inmiddels gedaald met zo’n 150.000 euro. Vanwege wangedrag kregen diverse kandidaten gele kaarten en ging er per actie 10.000 euro uit de pot. Verder konden ze prijzengeld gebruiken om luxeproducten van te kopen.

Eliminaties
De afgelopen weken zat er nog een aanzienlijke groep deelnemers in de loods, maar door middel van eliminatieopdrachten werden ze een voor een naar huis gestuurd. Uiteindelijk blijven twee kandidaten over die met elkaar de eindstrijd aangaan. Wie dat zijn zie je in de afleveringen van Een Jaar Van Je Leven, die elke werkdag bij SBS6 worden uitgezonden. Maar je kunt ook vooruitkijken via de livestreams op Videoland. De finale wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's