Jelka op eigen houtje start woensdag bij Net5: Jelka van Houten verzorgt make-overs

Jelka op eigen houtje start woensdag bij Net5: Jelka van Houten verzorgt make-overs
Actrice gaat los met haar bijzondere smaak

Kijktip :

Vanaf woensdag steekt Jelka van Houten haar handen uit de mouwen en geeft ze allerlei woningen een persoonlijke make-over. In Jelka op eigen houtje krijgt de actrice hulp van vrienden, bekenden en professionals om elk stulpje van een unieke transformatie te voorzien.

Jelka’s smaakvolle blik
In de eerste aflevering pakt Jelka de slaap- en badkamer van Wilma aan, zij is iemand die altijd alles voor anderen over heeft. In haar kleine huis in Amsterdam-Noord zit haar complete bovenverdieping volgestouwd met spullen. In iedere aflevering neemt Jelka de kijker mee in haar bijzondere en smaakvolle kijk op wat je kunt doen met doorsneewoningen en appartementen.

Hulp van vrienden en familie
Gelukkig staat Jelka er niet alleen voor. Haar vriend Henry van Loon, zus Carice, beste vriendin Birgit Schuurman en vele anderen worden ingeschakeld om een complete make-over te realiseren. Van Houten heeft heel wat ervaring, ze heeft als decorbouwer gewerkt en staat ook thuis regelmatig met een zaag, kwast of boormachine in haar handen.

Jelka op eigen houtje is vanaf 30 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Je kunt de leukste fragmenten van Jelka op eigen houtje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's